Vuodesta toiseen ja ympäri

Vuodesta toiseen ja ympäri

perjantai 30. joulukuuta 2016

Tapahtuipa sykysyllä

Fillarikerhon syksy näytti ehkä päälisin puolin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta pinnan alla ja ovien takana tapahtui. Sen lisäksi, että pidimme rakentavaa ääntä liikenneturvallisuustyöryhmässä ja annoimme yhdistyksenä ensimmäiset lausunnot kaupungin katusuunnitelmista sekä yleensäkin kaavoituksesta, ponnistimme hallinnollisessa puolessa maasta ja korkealle.

Yhdistyshän on perustettu helmikuussa 2009, mutta moinien vaiheiden jälkeen olimme nyt syksyllä valmiita reksiteröimään sen. Näinä sähköisen asioinnin aikoina itse reksiteröintitoimenpide ei sitten loipulta ollut niin kovin vaativa, mutta sitä ennen piti sääntöjä viilata ensin kerhion toimintaan sopiviksi, sitten tulevaisuuden maailmaan sopiviksi ja lopulta Patentti- ja rekisterihallitukselle kelpaaviksi. Kaiken tämän jälkeen saimme, kuin saimmekin rekisteripaperit ja Fillarikerholle oikeuskelpoisen yhteisön satuksen.

Uutta statusta käytimme heti ja liityimme niin pitkään haaveilemaamme Pyöräliittoon. Tässä ei enää tarvittu kummoisiakaan vääntöjä, vaan meidät otettiin avosylin vastaan.

Tapahtuipa siis syksyllä jotakin. Ponnistamme nyt uuteen toimintavuoteen rekisteröitynä yhdistyksenä ja Pyöräliiton täysivaltaisena jäsenjärjestönä.