Vuodesta toiseen ja ympäri

Vuodesta toiseen ja ympäri

torstai 14. toukokuuta 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Samalla, kun kaivelin tietoja www-sivuille, tuli vastaan kerhon toimintasuunnitelma kuluvalle vuodelle. Suunnitelmassa ei ole mitään kovin raskasta, mutta hyvät suntaviivat käytännön toiminnalle. Tässä tämä kokonaisuudessaan teille, jotka haluatte sen lukea.

~Matti~

Toimintasuunnitelma 2015

29.10.2014

1. Yleistä
Yhdistyksen tarkoituksena on turvallisen, sujuvan ja viihtyisän pyöräilyn edistäminen ja tunnetuksi tekeminen sekä toimiminen pyöräilijöiden edunvalvojana Järvenpäässä ja lähialueilla.

2. Tapahtumat ja toiminta
Vuoden aikana järjestetään pyöräilyaiheisia esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia sekä osallistutaan paikkakunnalla järjestettäviin näyttelyihin. Lisäksi järjestetään erilaisia kursseja ja valmennustilaisuuksia sekä annetaan neuvontaa pyöräilyyn liittyvissä kysymyksissä.

3. Viestintä
Yhdistyksen viestintää hoidetaan www-sivujen, Facebookin ja muiden sosiaalisen median välineiden avulla sekä jäsenille suoraan suunnatuilla sähköpostiviesteillä. Viranomaisille ja lehdistölle annetaan pyöräilijöiden etua koskevia julkilausumia.

4. Hallinto
Yhdistys rekisteröidään ja liitetään jäseneksi Pyöräliitto ry:een. Hallitus valitsee tarvittaessa edustajat Pyöräliiton kokouksiin sekä edustamaan muiden sidosryhmien kokouksissa.

5. Talous
Jäseniltä kerätään 10 euron suuruinen jäsenmaksu. Yhdistyksen hallitus voi anoa erilaisia toimintaa tukevia avustuksia.