Vuodesta toiseen ja ympäri

Vuodesta toiseen ja ympäri

maanantai 11. toukokuuta 2015

Kohti kesää

Kerhon toiminta on hakenut talven ja kevään ajan niin sanotusti itseään. Pieni ydinjoukko on suunnitellut toiminnan peruslinjoja sekä pohjaa toiminnan strategialle. Nyt kesän kynnyksellä on vihdoin koittanut aika laittaa näitä täytäntöön.

Ensimmäisenä on käyntiin lähtenyt kunnallinen vaikuttaminen kerhon saatua edustajansa Järvenpään kaupungin liikenneturvallisuustyöryhmään. Tänä päivänä pyöräily-ympäristöön vaikuttaminen kulkee yhteistyön ja verkostoitumisen kautta. Takana ovat siis menneiden vuosikymmenten mielenosoitukset ja kitkerät kommentoinnit.

Fillaroijien keskinäiset tapaamiset, kokoontumisajot ja yhteiset retket ovat nekin tuloillaan. Retkiä ja koontumisia on toki ollut tähänkin asti, mutta se kriitinen massa on toistaiseksi puuttunut. Kevään  edetessä tämäkin asia hoitunee kelien parantuessa ja pyöräilijöiden määrän muutenkin kasvaessa.

Asiat rullaavat eteenpäin, kun väki ottaa rohkeasti pyörää sarvista ja järjestää tapahtumia. Tällä tekstillä kutsunkin niin kaikki nykyiset jäsenet, kuin muutkin fillari-ihmiset mukaan toimimaan ja järjestämään mukavaa toimintaa.

Matti Salo, pj.