Vuodesta toiseen ja ympäri

Vuodesta toiseen ja ympäri

tiistai 13. syyskuuta 2022

Palautetta katujen kunnosta

 Pyöräteiden kunto murehduttaa mielen. Tiedätkö minne ja miten annat kadunpitäjälle palautetta?

Asvaltissa on suuri painuma, joka on merkitty spray-maalilla sekä huomiotötsällä
 Kuoppa pyörätiellä johtaa kulkijan vaaraan. Kadunpitäjien toimet pyöräteiden kunnon seurantaan ovat usein vaillinaiset. Jokaisen kulkijan kannattaakin siis antaa palautetta pyöräteiden ongelmista. Tässä on koostettuna ohjeet minne palautetta kannattaa jättää. Palautetta kannattaa jättää, jotta ongelmapaikat korjataan. Mitä useampi kulkija palautetta jättää, sitä enemmän kadunpitäjällä on painetta korjata ongelma.

Järvenpää

Lomakkeella voi ilmoittaa kuopista asvaltissa kuin talvella auraamatta jääneestä lumesta. Sivun lomakkeella valitaan kartalta ongelmakohta. Halutessa voi jättää yhteystietonsa ja pyytää vastausta. Katuvaloviat ilmoitetaan erikseen sähköpostilla.

https://www.jarvenpaa.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/osallistu-ja-vaikuta/anna-palautetta

 

Kerava

Palautetta voi jättää joko lomakkeella tai sähköpostitse kuntateknisetpalvelut@kerava.fi. Katuvaloviat merkitään karttaan.
 
 

Tuusula

Palautetta pyydetään jättämään TuusInfo-palvelun kautta.
 
 

Maantiet

Valtion maanteiden ja niihin kuuluvien pyöräteiden ylläpitö on ELY-keskuksien vastuulla. Niistä voi jättää palautetta valtakunnallisen Palauteväylän kautta. Palauteväylän karttapalvelusta voit myös tarkastaa tienpitäjän.