Vuodesta toiseen ja ympäri

Vuodesta toiseen ja ympäri

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Hyvä pyörälaukku pelastaa!

Muovikassi tai useampi heilumassa pyörän ohjaustangossa on ihan tavallinen näky. Kassin riiputtaminen tangossa on kuitenkin sekä epämukavaa että riskaabelia. Kassi voi mennä pinnojen väliin ja aiheuttaa äkkipysäyksen.
Tavaran kuljettamisen pyörällä ei onneksi tarvitse olla ohjaustangon varassa. Hyvä etukori, pyörälaukku tai kori tarakalla on helppo tapa saada tavaraa kulkemaan pyörällä. Suuret pyörälaukut vetävät hyvinkin kaksi isoa ostoskassillista ruokatarpeita tai urheiluvarusteita.

Sopivia pyörälaukkuja joutuu joskus metsästämään hartaasti, ennen kuin itselle paras malli osuu kohdalle. Perjantaina 5.5. on helppo mahdollisuus tulla tutustumaan käytännöllisiin ja hauskannäköisiin pyörälaukkuihin. Fillarikerho järjestää pyörälaukkuihin tutustumisen ja pop up -myymälän yhteistyössä Hollantipyörät -yrityksen kanssa. Saamme tutustua Basil-merkkisiin laukkuihin. Tarjolla on myös etukoreja ja myös muutama pyörämalli Hollantipyörien valikoimasta. Tuotteisiin voi tutustua etukäteen osoitteessa www.hollantipyorat.fi. Maksutavat: käteinen ja korttimaksu.
Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin! Tervetuloa!

Aika: 5.5. klo 18.30
Paikka: Seppälän talo, Puistotie 34 b, Järvenpää